Username *
Password *
Remember Me

Kreacije su dio nove kolekcije Bridesmaid slavne američke dizajnerice Monique Lhuillier: iako su namijenjene djeverušama, ovakve su haljine zapravo stvorene za svaki važniji događaj. Bilo da se radi o svadbama, novogodišnjim i božićnim proslavama, večeri ili nekoj uredskoj zabavi, ovakve kreacije odlično su rješenje jer nisu previše komplicirane, a opet podilaze brojnim ženstvenim retro trendovima.

 monique-lhuillier-bridesmaids-dresses-fall-2015-03

Posljednjih godina romantične su opravice postale dosta popularne i u dnevnim varijantama, pa tako na ulici možemo vidjeti cool kombinacije haljine od tila i gumenih čizama, na primjer. Da, haljina je kao jedan od gotovo isključivo ženskih komada u posljednje vrijeme postala prava zvijezda, a suknja je nerijetko A kroja, kakav se nosio u pedesetima. Ako nije tako, onda suknja glumi gala formu, duga je do poda i malo šira.

monique-lhuillier-bridesmaids-dresses-fall-2015-01

Nedavno su dizajneri uporno predlagali duge široke suknje za dan, kroz brojne pret-a-porter kombinacije, no taj trend baš i nije dobio krila. U svakom se slučaju večernja roba kroz posljednje desetljeće nekako preselila u dnevni stil, što je dodatno začinilo i uljepšalo ionako uvijek zanimljivu i atraktivnu žensku garderobu! Plus – mega ogrlica ili narukvica dodatno će začiniti cijelu modnu priču…

monique-lhuillier-bridesmaids-dresses-fall-2015-02monique-lhuillier-bridesmaids-dresses-fall-2015-04monique-lhuillier-bridesmaids-dresses-fall-2015-05monique-lhuillier-bridesmaids-dresses-fall-2015-06monique-lhuillier-bridesmaids-dresses-fall-2015-07monique-lhuillier-bridesmaids-dresses-fall-2015-08monique-lhuillier-bridesmaids-dresses-fall-2015-09monique-lhuillier-bridesmaids-dresses-fall-2015-10monique-lhuillier-bridesmaids-dresses-fall-2015-11monique-lhuillier-bridesmaids-dresses-fall-2015-12

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.