Username *
Password *
Remember Me

Radi se o tajicama i čarapama koje imaju priču, crteže, motive, u svim su mogućim bojama, varijantama i definitivno su drugačije od očekivanog: Zohara Art on tights odnedavno se mogu naći i kod nas, a brend je osnovala mlada umjetnica Dana Rapaport iz Izraela. Prepoznat ćete ih po uzorcima koji se nalaze ne samo onako decentno, već su neke od čarapa i tajica u potpunosti prekrivene zabavnim crtarijama.

iva sulentic zohara 4
Ambasadorica Zohare kod nas je slavna voditeljica Iva Šulentić s kojom je fotograf Goran Čižmešija napravio odličnu stilsku foto-priču. Uz to nosi odjeću iz dućana Ikks. Jesensko-zimska Zohara kolekcija broji 50 modela sa stopalicama i 25 bez stopalica u 14 različitih boja.


- Ove su mi tajice genijalne jer ih mogu odjenuti na sve bilo da moderiram, vodim nekakav ozbiljan skup ili promociju, bilo da šećem gradom ili idem navečer van s društvom. Boje su odlične, onako jesenske, a opet ne turobne, printovi zanimljivi i snažni. Najviše su me oduševile tajice s printovima gradova, ali i one sa zvjezdicama i točkicama. To valjda progovara djevojčica u meni. I još nešto, smatram to jako važnim, debele su i sigurno mi neće biti hladno u njima ove zime. Mnogo ćete me viđati u njima jer ih je zbilja lako kombinirati uz sve - istaknula je Iva Šulentić. Zohara u prijevodu na hrvatski jezik znači sjajiti, a odnedavno su ove tajice od 120 dena dostupne u zagrebačkim shopping centrima City Centeru one West na Jankomiru i Arena Centru, po cijeni od 220 kuna.

plesna tocka 2
Povodom lansiranja danas je u zagrebačkom kinu Evropa održan plesni performance na kojemu su plesačice demonstrirale ne samo udobnost, već i atraktivnost novog brenda lokalne modne ponude.

Zohara Tights nastale su u siječnju 2010. godine u Izraelu. Tada je osnovan brend koji spaja modu i umjetnost na originalan način, istovremeno osiguravajući udobnost i kvalitetu. Svake godine biraju se umjetnici i slikari iz cijelog svijeta koji donose različite poglede na ideju Zohara Tightsa prenoseći ih na novu kolekciju. Zohara tajice proizvode se u 120 dena, meke su i udobne, a jedna veličina pristaje svim ženama veličine od 34 do 50.

IMG 5780 cr

Ne pokazujete noge? Možda vas ove simpatične kreacije malo ohrabre!

iva sulentic zohara 1

iva sulentic zohara 2

iva sulentic zohara 5

Zohara Art on tight6

Zohara Art on tights3

Zohara Art on tights7Zohara Art on tights8

Zohara Art on tights11

Zohara Art on tights16

Zohara Art on tights141

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location