Username *
Password *
Remember Me

Radi se o tajicama i čarapama koje imaju priču, crteže, motive, u svim su mogućim bojama, varijantama i definitivno su drugačije od očekivanog: Zohara Art on tights odnedavno se mogu naći i kod nas, a brend je osnovala mlada umjetnica Dana Rapaport iz Izraela. Prepoznat ćete ih po uzorcima koji se nalaze ne samo onako decentno, već su neke od čarapa i tajica u potpunosti prekrivene zabavnim crtarijama.

iva sulentic zohara 4
Ambasadorica Zohare kod nas je slavna voditeljica Iva Šulentić s kojom je fotograf Goran Čižmešija napravio odličnu stilsku foto-priču. Uz to nosi odjeću iz dućana Ikks. Jesensko-zimska Zohara kolekcija broji 50 modela sa stopalicama i 25 bez stopalica u 14 različitih boja.


- Ove su mi tajice genijalne jer ih mogu odjenuti na sve bilo da moderiram, vodim nekakav ozbiljan skup ili promociju, bilo da šećem gradom ili idem navečer van s društvom. Boje su odlične, onako jesenske, a opet ne turobne, printovi zanimljivi i snažni. Najviše su me oduševile tajice s printovima gradova, ali i one sa zvjezdicama i točkicama. To valjda progovara djevojčica u meni. I još nešto, smatram to jako važnim, debele su i sigurno mi neće biti hladno u njima ove zime. Mnogo ćete me viđati u njima jer ih je zbilja lako kombinirati uz sve - istaknula je Iva Šulentić. Zohara u prijevodu na hrvatski jezik znači sjajiti, a odnedavno su ove tajice od 120 dena dostupne u zagrebačkim shopping centrima City Centeru one West na Jankomiru i Arena Centru, po cijeni od 220 kuna.

plesna tocka 2
Povodom lansiranja danas je u zagrebačkom kinu Evropa održan plesni performance na kojemu su plesačice demonstrirale ne samo udobnost, već i atraktivnost novog brenda lokalne modne ponude.

Zohara Tights nastale su u siječnju 2010. godine u Izraelu. Tada je osnovan brend koji spaja modu i umjetnost na originalan način, istovremeno osiguravajući udobnost i kvalitetu. Svake godine biraju se umjetnici i slikari iz cijelog svijeta koji donose različite poglede na ideju Zohara Tightsa prenoseći ih na novu kolekciju. Zohara tajice proizvode se u 120 dena, meke su i udobne, a jedna veličina pristaje svim ženama veličine od 34 do 50.

IMG 5780 cr

Ne pokazujete noge? Možda vas ove simpatične kreacije malo ohrabre!

iva sulentic zohara 1

iva sulentic zohara 2

iva sulentic zohara 5

Zohara Art on tight6

Zohara Art on tights3

Zohara Art on tights7Zohara Art on tights8

Zohara Art on tights11

Zohara Art on tights16

Zohara Art on tights141