Username *
Password *
Remember Me

Na skorašnjem Fashion Weeku Zagreb predstavit će se i Kruno Jendrijev, dizajner koji je ovih dana objavio kampanju svoje nove kolekcije Grey Garden, o kojoj kaže: - pojedini elementi konstrukcije odjeće reflektiraju građu staklenika: primjerice, masivni i veliki džepovi te razigrani nabori imitiraju staklene blokove, a tekstura pletenine obogaćena je dodatnim vezom i evocira uvenule biljke. Kolekcijom se istražuju tri elementa zadane priče: sama konstrukcija staklenika, njegova unutrašnjost (uvenule biljke i plodovi), a treće je samo tlo (zemlja, metal) - .

Kruno Jendrije Grey Garden 2
Iz sive, djelomično apokaliptične atmosfere izranjaju krhke i krute forme - devastirani staklenik otkriva čvrste, gotovo arhitektonski dorečene kreacije

- U kolekciji se koristi reciklirana, popucala koža, koja je prijašnjim nošenjem već zadobila određeni karakter, čime se podsjećaju na važnost odgovornog ponašanja i ponovno korištenje već postojećih materijala. Modni dodaci i sitni elementi na odjevnim predmetima u kolekciju će uvesti sekundarnu paletu boja: zelenu i ljubičastu, čime se daje do znanja da je čitava priča, u svojoj pozitivnoj i negativnoj inačici, uvijek motivirana ljudskom potrebom za borbom, napretkom, rastom i životom - istaknuo je autor.

Kruno Jendrije Grey Garden 3

Fotografije potpisuje Kristijan Antolović, kreacije je odjenula Matea Matanović (Talia Models), styling potpisuje Ivana Pavić, make-up Maja Tešić, frizure Darija Kopričanec, a kreativno vodstvo Andrija Solarević.

Kruno Jendrije Grey Garden 4Kruno Jendrije Grey Garden 5Kruno Jendrije Grey Garden 6Kruno Jendrije Grey Garden 7Kruno Jendrije Grey Garden 8Kruno Jendrije Grey Garden 9

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location