Username *
Password *
Remember Me

Novu mirisnu kolekciju L'Occitane inspirirala je Arlésienne, tajanstvena žena iz Arlesa, muza brojnih umjetnika, no danas je ona dobila konkretne obrise, kroz kreacije naših dizajnerica Dijane i Ive Viljevac: nova suradnja svijeta mode i ljepote predstavljena je danas u zagrebačkom Matisu.

ARLESIENNE-RANGE-11

Brendovi su se udružili kako bi predstavili zajedničku glamuroznu & romantičnu priču za kraj godine - slavni L'Occitane sa svojim kreacijama za tijelo, poput pudera sa zlatnim česticama, mirisnim uljem, kremom za tuširanje, balzamom za usne, neodoljivim parfemom, kremom za ruke… i autorice svečanih haljina i fancy nakita, sestre Viljevac.

Diana i Iva Viljevac
Dizajnerice Diana i Iva Viljevac sa svojom muzom - novom mirisnom linijom L’Occitane

Kako bi kreirao jedinstveni mirisni potpis ove žene s juga, L’Occitane je u kolekciji spojio esencije tri ženstvena cvijeta koja prate Arlésienne - muzu koja nadahnjuje trgovca mirisima iz Provanse. Prekrasnu kolekciju prati cvjetni miris s ružom iz Grassea i ljubičicom iz Provanse. Tu su i đurđica, ljubičica, sandalovina, tonka, kao i sočna mandarina. Dojam je elegantan, vrlo ženstven i neodoljiv, definira modernu romantičarku koja je spremna otkriti svoj zavodljiv karakter. Kako bi bile u kombinaciji s ovom kozmetičkom kolekcijom, kreacije sestara Viljevac naglašene su brojnim detaljima, eteričnim tonovima i čipkom.

 

ARLESIENNE EDT 75ML

 

Diana Viljevac

Iva Viljevac cr

ARLESIENNE-RANGE-7

ARLESIENNE Eau de Toilette 75ML

Krema za ruke i Balzam za usnice

Svilenkasto ulje i Uljepšavajući puder

 

Komentari (1)

preslatka, bajkovita priča <3

cijelokupna kolekcija mi je primamljiva i vjerujem da ću nešto isprobati... posebno me mirisna svijeća privlači <3

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.