Username *
Password *
Remember Me

Zagrebački Tehnički muzej ovih je dana dom izložbi o Jugotonu: u sklopu toga svaki petak, odnosno u dane 7, 14, 21 i 28. studenog 2014. u vremenu od 17.30 do 19 sati – možete besplatno naučiti plesati, iliti skoknuti na plesnjak, kako se to nekad zvalo, uz naravno profesionalno vodstvo plesača Luke Halića.

 

PLESNJAK


Da, bit će tamo i stare dobre ploče, a imate li koju vintage opravu, slobodno se inspirirajte minulim vremenima i izaberite neki simpatičan retro stil! Za sudjelovanje u radionici nije potrebno prethodno plesno iskustvo već samo volja, malo talenta i strast prema muzici. Poželjne su prijave u paru, te da su sudionici stariji od 12 godina. Sudjelovanje je besplatno, a broj sudionika radionice je ograničen.

Prijavite se na telefon 01/4881-626 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., svaki radni dan od 8 do 16 sati.

Lekcija iz povijesti: mZagreb je nekada imao čak četredesetak plesnjaka na kojima ste od utorka do nedjelje mogli birati društvo i muziku. Tada se kući išlo najkasnije do 22.30, a prije svega da bi dame na vrijeme posljednjim tramvajem stigle kući. Danas je, naravno, mnogo drugačije, ali to ne znači da se ne možemo zabaviti kao što su to radili naši roditelji, bake, djedovi…