Username *
Password *
Remember Me

Ovoga puta poklanjamo 2 Dash paketa koji sadrže po tekući deterdžent i kapsule. Uvjet sudjelovanja: navedite nam u komentar ispod ovog teksta što radije koristite: tekući deterdžent ili onaj u kapsulama i zašto? Igramo se do četvrtka, 6. studenog 2014. u ponoć, a dan kasnije random.org izabrat će 2 imena, sretno!

Dobitnici:

- anamatija
- Mimi0904

Čestitamo dobitnicama i zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

ProizvodiDash

Deterdženti Dash na tržište dolaze u obliku praškastih, tekućih i proizvoda u kapsulama. U praškastom obliku to je trenutačno najnaprednija kompaktirana formula na tržištu jer je za jedno pranje potrebno samo 65 grama proizvoda. Tekući deterdžent koristi najnoviju tehniku odstranjivanja mrlja jer dolazi s trljačem na poklopcu koji omogućuje utrljavanje deterdženta i otapanje čak i najdubljih mrlja.

Dash je objavio još jednu nagradnu igru: stotinu najsretnijih će putem nagradne igre Tisuću razloga da odaberete Dash moći osvojiti tisuću kuna na poklon kartici. Nagradna igra traje do 30. studenog, a pojedinosti igre dostupne su na www.mpg.hr.

 

Komentari (95)

  1. rosemarie48

Tekući, jer se najlakše rastopi u perilici i jako dobro odstranjuje mrlje, a trljač na poklopcu još ciljano može odstraniti npr. fleku na samo jednom mjestu.

  Attachment
 
  1. Marina Vuić

Koristim tekući deterdžent jer ga mogu koristiti i za strojno i za ručno pranje dok su kapsule pogodne više za strojno pranje jer se ne mogu dozirati kao tekući deterdžent.

  Attachment
 
  1. Ermossa

Vise volim tekući jer se stvarno lakše rastopi i jer sam jednom imala nezgodu s deterdzentom u kapsuli koji se nije sasvim rastopio pa je ostavio plavičaste mrlje na mojoj odjeci. Srećom mrlje su se isprale već sljedećim pranjem no od tada se...

Vise volim tekući jer se stvarno lakše rastopi i jer sam jednom imala nezgodu s deterdzentom u kapsuli koji se nije sasvim rastopio pa je ostavio plavičaste mrlje na mojoj odjeci. Srećom mrlje su se isprale već sljedećim pranjem no od tada se nisam usudila koristiti deterdžent u kapsulama.

Pročitaj više
  Attachment
 
  1. ivankasf

Koristim onaj u kapsulama jer mi je prakticniji - ne moram se zamarat s doziranjem

  Attachment
 
  1. Stella76

U biti najviše volim koristiti ovaj koji je u kapsulama, jer su mi praktični i jednostavni za upotrebu. Čak imam osjećaj da možda i ljepše operu veš, mada koristim sve podjednako i tekući, i praškasti i onaj u kapsulama.

  Attachment
 
  1. Izi73

Najčešće koristim tekući, jer mi ne zauzima puno prostora, doziram ga koliko želim tj. zavisno o prljavoj robi i zato jer je zgodan za ručno a i strojno pranje.

  Attachment
 
  1. Teacherica

Radije koristim tekući deterdžent jer dosta toga perem ručno, a on mi je prikladan za oboje, a i lakše se rastopi.

  Attachment
 
  1. bbi

Koristi tekući deterđent jer se najbolje dozira, dodatno se može nanesti direktno na jače mrlje (važna stavka za flekove koji se došuljaju iz vrtića) i pogodan je i za ručno pranje rublja.

  Attachment
 
  1. zzzada

Koristim tekući deterdžent jer dosta robe peremo ručno, a može se i direktno nanijeti na mrlju.

  Attachment
 
  1. Tinchy

Više volim kapsule jer sam totalno nespretna u doziranju. Uvijek mislim da je premalo praška pa uvijek trpam čep za čepom. Kapsule su izum stoljeća za mene!

  Attachment
 
There are no comments posted here yet
Učitaj više

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location