Username *
Password *
Remember Me

Anamarija Brkić objavila je jesenski lookbook - jednostavnost stylinga otkriva precizne kose linije i srodne grafičke elemente kojima autorica u novoj A'marie kolekciji naglašava svoju već prepoznatljivu minimalističku siluetu.

OPN AMARIE LOOKBOOK 5


Haljine i kaputi pod utjecajem su udobnih, voluminoznih trendova, dok se od detalja ističu poveći torbasti džepovi, a glavni modni dodatak je torbica od šišane novozelandske vune. Boje su zagasite, prate smirene jesensko-zimske tonove, a od materijala ističu se pamuk, neopren i vuna. Silueta je uglavnom do koljena, a iako su u lookbooku predložene čizmice na petu, ovakve, naročito koso krojene haljine, odlično će izgledati i u kombinaciji s niskim gležnjačama kojima ova sezona obiluje… Od zanimljivih detalja tu su šal kragne koje se mogu složiti na više načina, što kaputu daje novi, kreativniji izgled.

Fotografiju potpisuje Maja Kljajić, make-up Marijana Gluić, a frizure je radio Mijo Majhen. Nove A'marie kreacije isprobala je Claudia Antičević (Talia Model). Cipele su Iro @ Nicolas Concept Store.

AMARIE LOOKBOOK 1AMARIE LOOKBOOK 2AMARIE LOOKBOOK 3AMARIE LOOKBOOK 4AMARIE LOOKBOOK 6AMARIE LOOKBOOK 7AMARIE LOOKBOOK 8AMARIE LOOKBOOK 10AMARIE LOOKBOOK 11AMARIE LOOKBOOK 12

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location