Username *
Password *
Remember Me

- Već deset godina razmišljam o ovakvom projektu - ispričala je bivša missica Lejla Filipović sinoć u zagrebačkom dućanu LD store kojeg je otvorila sa svojom vjenčanom kumom, Dunjom Barbarić - i konačno su se neke stvari poklopile. Našle smo odličnu lokaciju u centru, izabrale odlične kolekcije i san je postao stvarnost - .

LD STORE 2

 

- U ponudi imamo male serije kolekcija brenova koji se proizvode u Istambulu, a namijenjeni su talijanskom i francuskom tržištu. Trudimo se da roba stvarno bude kvalitetna, tu su kaputi, haljine, suknje, košulje… Sve stvari koje jedna žena želi kako bi se svakodnevno osjećala elegantno, a opet ne overdressed. Imamo odjevne veličine od 36 do 46. Uskoro dolaze i modni dodaci, a plan je i da na nekom od dizajna sudjelujem osobno sa svojim idejama - priča lijepa Lejla.

 

LD STORE 1

 

- Što se tiče materijala, ima vune, umjetnog i pravog krzna, samo u detaljima, zatim pamuka, kašmira… Kreacije su bazične, osnovne, no mnoge od njih imaju poneki detalj, tako da ne budu sasvim obične. Ima dosta statement komada. Smatram da moda nije ozbiljna stvar, volim modu, s njom živim svaki dan i ona je u mom životu oduvijek. Otvorenjem dućana želim ponuditi kvalitetne komade odjeće koje nećete nositi samo jednu sezonu, već ćete ih moći kombinirati i nositi uvijek - istaknula je Lejla. Što se tiče cijena, one nisu previsoke, suknja košta 400 kuna, a kaputi oko 2000, no ima ih i nešto jeftinijih. 

Simpatičan je i interijer: - odlučile smo kombinirati retro i moderan stil. Pronalazile smo komade starog namještaja i same ih bojile i uređivale. Cijeli je projekt zaživio uvelike zahvaljujući Dunjinom iskustvu koje je veliko u modnom poslu, ponosna sam na sve što smo napravile i veselim se daljnjem radu! - izjavila je Lejla kojoj su na sinoćnjem otvorenju došli čestitati brojni prijatelji.

 

LD STORE 3LD STORE 4LD STORE 11LD STORE 55

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.