Username *
Password *
Remember Me

Novo mjesto u kojemu dominiraju zarazni ritmovi bluesa, soula, jazza i rocka otvoreno je u srcu metropole: Zagreb je dobio još jedan urbani klub simpatičnog naziva, Booze and Blues bar.

Booze and Blues 1


Klub koji je otvoren prošli vikend, uz vintage ritmove i dobru zabavu, izdvaja se i posebnim interijerom kakav i priliči jednom cool mjestu koje nije samo uhu ugodno, već i oku! Već na ulazi detalji otkrivaju da je riječ po posebnom uređenju, pa sa stropa vise bubnjevi, na zdovima su gitare i slike slavnih glazbenika, a možete pogledati i galeriju – trzalica. Mjesto za ljubitelje žive svirke zasigurno će privući brojne ljubitelje dobrog zvuka i opuštene atmosfere.

Booze and Blues 2


Klub je osnovan u rujnu 2014., a dizajnerski izgled ovog impozantnog prostora sa 110 m2 i više od 130 sjedećih mjesta potpisuje poznati dizajner Mario Waldgoni, koji je po željama vlasnika i idejnih začetnika cijele ove priče, Diega Bana i Zorislava Preksaveca, unutrašnjost i atraktivnu terasu osmislio u tradiciji američkih blues i jazz klubova s pozornicom za nastupe uživo koji će biti i zaštitno lice ovog modernog glazbenog kluba.

Zorislav Preksavec - Preksi i Aki Rahimovski
Zorislav Preksavec - Preksi i Aki Rahimovski


Uz veliki broj ljubitelja booze, blues, jazz i soul ritmova, otvorenje kluba nisu propustili ni vrhunski glazbenici i javne osobe iz društvenog života Zagreba i Hrvatske, pa su tako u odličnom programu uživali i Aki Rahimovski, Husein Hasanefendić Hus, Kristina Tina Rupčić, Sandi i Mario Petreković.

 

Booze and BluesBooze and Blues6Booze and Blues7Booze and Blues10booze and blues 009Booze and Blues 4Booze and Blues 5Booze and Blues 6