Username *
Password *
Remember Me

Strellson, najpoznatiji švicarski modni brend za muškarce, slavi 30 godina limited edition linijom odijela. Trodijelno, slavljeničko odijelo Slim Fit karakterizira klasični Fil à Fil od fine vune, dok je strukturirana pinestripe tkanina tkana strech keper vezom. Košulja, s ovratnikom uzorka riblje kosti, izrađena je od najkvalitetnijeg pamuka, uska kravata od fino strukturirane svile, a džepni rupčić od visokokvalitetnog pamuka - sve su to vrhunski detalji koji upotpunjuju elegantan i moderan Strellson stil.

 Komplet odijelo hlaceprsluksako 3.700 kn
Od samih početaka do danas, ključne odlike branda zasnovane su na trima postulatima: vrhunski dizajn koji koji se prenosi generacijama, besprijekorna kvaliteta te velika vrijednost za novac. Strellson je moda za samouvjerene i beskompromisne muškarce.


Strellson je jedan od najuspješnijih fashion brandova u novijoj povijesti: 1984. godine, braća Uwe i Jochen Holy kupuju tvrtku Overcoat Factory Friedrich Straehl & Co te osnivaju novu tvrtku, Strellson AG. Prva kolekcija sastojala se od sportskih jakni, hlača i odijela. Muška moda iz grada Kreuzlinga, smještenog na švicarskoj obali jezera Constance, od svoje pojave, zbog snažnog obilježja podrijetla i kvalitete, uvijek je imala jasnu sliku što muškarci žele nositi. U kratkom vremenskom periodu, Strellson se razvio u međunarodni brand: danas su kolekcije dostupne u preko 40 država diljem svijeta.
Svi artikli iz Strellson limitied edition linije dostupni su u Heraldi for men storeu – Frankopanska 6 i Arena centar/ Lanište 32.

 

MOOD 148Strel LB FW14 PR AS 02 005 125 v4

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location