Username *
Password *
Remember Me

- Za nas miris ima emocionalnu vezu jer predstavlja tko smo, otkriva dugo željeni san, a to je razlog zašto koncept novog mirisa ima vrlo snažnu unutarnju vezu s nama i ideologijom brenda Dsquared2 - objavili su autori brenda Dean and Dan Caten, uoči lansiranja svog novog muškog mirisa Wild. - Za nas, krajnji autentični izraz je živjeti s potpunom slobodom govora i uma - fascinirani smo tim konceptom posebno u današnjem društvu - .

W 100mlpack


Među notama mirisa su santolina, poznata kao i pamučna lavanda čiji je miris svjež i aromatičan, zatim smola koja parfemu daje jačinu, neolabdanum, smola s jantarnom notom, opoponax, slatka smirna nježno zemljanog mirisa i senzualna biljna ambra. Ovaj drvenasto-aromatični miris kreirale su Daphne Bugey i Annick Menardo, a kampanju potpisuje Steven Klein, jedan od najpoznatijih fotografa današnjice. Kampanja je predstavljena fotografijama divljeg konja i svjetskog top modela Silvester Rucka.

D2 WILD IMAGE 05


CIJENE:
EDT 30 ml, 295,80 kn,
EDT 50 ml, 399,90 kn
EDT 100ml, 545 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama i Martimexu

Dsquared Wild

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.