Username *
Password *
Remember Me

Sezona neka bude u bojama, rekli su vodeći dizajneri i potom napravili novu modnu dramu koja se bazira na jasnim, konkretnim tonovima: odličan editorijal na ovu temu predstavlja Marie Claire Nizozemska. Fotograf Klaas Jan Kliphuis snimio je blondinu Toscu Dekker u color-block stilu, s kreacijama koje potpisuju Valentino, Miu Miu i Dries Van Noten, kako skakuće i doslovno predstavlja energičnu sezonu. Sve vrvi od tenisica - sportivo voli jake pigmente!

colorful-fall-fashion-shoot06 cr

Styling je predivno napravio Roel Schagen dok je kosu češljao Daan Kneppers, a make-up osmislila Suzanne Verberk. Dakle, koje boje uz boje? Plava uz narančastu, žuta uz crvenu, opet narančasta, ali plus zelena. A tu je i vječno dobra roza plus njezina tamnija varijanta. Bilo da se radi o nekom glavnom komadu kao što je kaput, ili tek tenisicama i čizmama, vrijeme je da prigrlimo boje jer one su ekstenzija našeg osmjeha!

colorful-fall-fashion-shoot01 crcolorful-fall-fashion-shoot02 crcolorful-fall-fashion-shoot03 crcolorful-fall-fashion-shoot04 crcolorful-fall-fashion-shoot05 crcolorful-fall-fashion-shoot07 cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.