Username *
Password *
Remember Me

Vijugavim linijama poznata dizajnerica Ana Marija Ricov u jesenskoj kolekciji razbija čistoću linije, dok se istovremeno igra sivim i crnim tonovima kako bi naglasila tu dinamiku: autorica je predstavila kampanju za kolekciju koju je predstavila na prošlom Fashion.hr-u, a ovih dana pokazat će u paviljonu Zagrebačkog Velesajma novu, onu za ljeto 2015.

Ana Maria Ricov 6

- Promjene i tečnost vodenih valova osnovna su inspiracija za koncept ove kolekcije. Konstrukcijski zahvati bazirani su na međusobnom odnosu krivulja. Svojevrsni valovi slagani u slojevima čine razigranu formu te dinamičnost. Neopterećenost i lakoća nošenja glavna su karakteristika mojih odjevnih predmeta – opisuje dizajnerica kolekciju koja se može naći u njezinom showroomu u zagrebačkoj Vodnikovoj 8. Paleta boja vrlo je skladna: puderaste smeđe, razne sive, crna. Od materijala tu su vuna, pamuk, viskoza i svila.

Ana Maria Ricov

Ana Maria Ricov u svojim kreacijama vidi smjelu, odlučnu i samosvjesnu ženu kojoj je estetika jednako važna kao i funkcionalnost. Kao i prošlu, i ovu kampanju Ana Marie Ricov potpisuje fotograf Jure Perišić, dok je za frizure, koje valovitom formom prate odjeću zaslužan Kevin Murphy tim pod vodstvom Katice Topčić.

Ana Maria Ricov 4

Ana Maria Ricov 2

Ana Maria Ricov 3

Ana Maria Ricov 5

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location