Username *
Password *
Remember Me

Mlada Puljanka sa stalnom zagrebačkom adresom prošli je petak, uoči sunčanog vikenda, pozvala svoje obožavatelje da nakratko budu večernji stalkeri: izložbeno-prodajni prostor -Love, Ana produkt dizajnerice Ane Tevšić, u Dežmanovom prolazu, pretvorio se u tamnu komoru s tek nekoliko rasvjetnih tijela i protagonistica, dok su gosti, uzbuđeni i nagruvani, škicali kroz male prozorčiće… Inovativan event zapravo je bio uvod u prezentaciju njezine nove produkt dizajn kolekcije Voir / Poise.

 ana tevsic 55


Srce kolekcije je geometrijsko tijelo stožac, koje na dnu ima ogledalo, a kao samostojeći oblik može biti mjesto za odlaganje narukvica ili nekog drugo nakita, što je i moto Aninih kolekcija - praktičnost i jednostavnost. Tu je i stol sa pravokutnim ogledalima, idealan za šminkanje i uređivanje, malo neobičan - djeluje kao nešto što bismo mogli naći u galeriji… Rasvjetno tijelo, već popularni Traveller, podsjeća na vazu sa suncobranom, no donji dio se upali i otkriva mekano, puderasto svijetlo. Njezine su stvari baš takve, na rubu umjetničkog izražavanja jer -Love, Ana ima iskustva i talenta. Izlagala je kod nas i vani, sudjelovala na brojnim izložbama i sajmovima za uređenje interijera, te je jedna od naših najinovativnijih autorica produkt dizajna.

ana tevsic 1

Inače, sve je nastalo u njezinom uredu-stanu: - kad radim i živim na jednom mjestu, lako mi je razmještati stvari i vidjeti njihovu uporabnu vrijednost kroz dane, a i kupcima je simpatično vidjeti kako se dizajn lako smješta u svakodnevni prostor - . Do sada je publiku osvojila svojim kreacijama - i dalje su popularni njezini Twister lusteri, Crooked stolci i Chew on this! vješalice. Sve to, kao i nove stvari možete naći u njezinom dućanu u Dežmanovom prolazu 4, u Zagrebu.

ana tevsic 23

Produkt dizajnerica, Ana Tevšić, gostima je uz iznenađenje poklonila i - cvijeće!

ANA TEVSIC EVENT
Kuc, kuc, ima li koga? - posjetitelji su prije ulaska u dućan malo škicnuli!

ana tevsic 2

ana tevsic 3

ana tevsic 7

ana tevsic 11

ana tevsic 22

ana tevsic 26

ana tevsic 30

ana tevsic 44

ana tevsic 57

LOVE ANA

LOVE ANA4

Paperpot

Shroom

Traveller2

Twister SmallKomentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location