Username *
Password *
Remember Me

Za deset dana u zagrebačkoj „staroj“ Vlaškoj otvorit će se novi beauty multibrend shop „Šminka i to“ u kojemu će se, među ostalom, naći i prava mala umjetnička djela – Paperself trepavice od papira!

Nastaju posebnom kineskom ručnom tehnikom rezanja papira, po ideji konceptualnog umjetnika Ting yu Wanga, a dizajn im je za rastopit se: leptirići, ružice, sitni konjići, mašnice… Možete izabrati veličinu trepavice, u ponudi su dvije, iako im je linija dosta dugačka pa ih možete rezati i stavljati samo parcijalno.
 
Ima raznih modela, neki su diskretniji, tako da se mogu nositi i kao dio dnevnoga look-a. Jedan par može se nositi više puta, naravno pod uvjetom da pazite kako ih stavljate i skidate. Pritom možete koristiti obično ljepilo za trepavice. A cijena: najskuplji par koštat će oko 125 kuna.

„Šminka i to“ donosi još novosti na naše tržište: profi air - brush make - up Temptu, šminku NYX, kozmetički pribor Tweezerman, brand FX (umjetna krv, silikoni, rane...), preparativu Embryolisse, super – kvalitetne kistove Bdellium Tools…

U liniji NYX nalaze se i HD tekući puderi, specijalno napravljeni za snimanja i profi uporabu. Kod nas će takav tekući puder koštati oko 150 kuna. Cijene neće biti prenapuhane, već realne, kakve su i vani. Pa će NYX sjenilo koštati oko 70-tak kuna.

Embryolisse je kvalitetna dermo-kozmetika koja sadrži aktivne sastojke za ravnotežu i njegu kože.  

Bdellium Tools su antibakterijski profi kistovi, rađeni ručno i od najkvalitetnijih materijala. U ponudi su četiri linije -  Maestro, Green Bambu, te Studio i Travel.

Tweezerman su profi pincete, škarice i ostali pribor koji svakodnevno koristimo u ritualima ljepote.

Osim make-upa za cure i dečke, kod njih će se moći naručiti i stolci za šminkanje, pribor za air-brush tehniku i još mnogo toga.

A ako mislite da će samo zagrepčanke moći kupiti te divne nove stvarčice, varate se –  „Šminka i to“ imat će dostavu, tako da ćete si moći naručiti bilo što!