Username *
Password *
Remember Me

- Različite mogućnosti prebacivanja i vezanja toge kod Rimljana u kolekciji su interpretirane kroz odjevne predmete koji imaju mogućnost transformacije, odnosno mogu se nositi na više načina ovisno o kombinaciji i prilici. Koristila sam dosta kožnih elemenata kroz koje je vidljiv utjecaj vojne odore - opisuje Ana Bogdan, mlada autorica brenda Ana Bo koja će svoju prvu veliku modnu reviju održati na skorašnjem Fashion.hr-u na Zagrebačkom Velesajmu. 

ANA BOGDAN FASH HR


U jakoj konkurenciji gotovo 140 mladih dizajnera iz regije, Ana Bogdan osvojila je nagradu stručnog žirija Fashion.hr-a te, kao pobjednica natječaja, dobila priliku za veliki debitantski nastup u društvu etabliranih modnih dizajnera.- Želja mi je razvijati se kao dizajner i nastaviti raditi na afirmaciji mog branda AnaBo. U kolekciji sam koristila pamuk, viskozu te umjetnu kožu - . Autorica vidi odjevni predmet kao promjenjiv, modularan oblik čija forma nije konstanta, već se konstantno mijenja. Ova vizija je vrlo futuristička, te će zasigurno biti zanimljivo vidjeti kako će se snaći u stvaranju čitave kolekcije na ovim premisama.

ANA BOGDAN 2

ANA BOGDAN 3

ANA BOGDAN 4

ANA BOGDAN 6ANA BOGDAN 11

ANA BOGDAN 23ANA BOGDAN 44

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.