Username *
Password *
Remember Me

- Sve se proizvodi u Hrvatskoj, u Čakovcu, u jednom od industrijskih pogona, a materijale nabavljamo u Francuskoj i Engleskoj - ističe autorica kolekcija i vlasnica novog dućana za poslovne žene i one koje cijene klasičnu eleganciju, Klara Cadieux. Ideja se, kaže rodila dok je živjela u Dubaiu, da bi se vratila u Hrvatsku i pokrenula vlastiti brend. - Iako sam imala viziju o malom butiku, ovo je preraslo u ozbiljan posao, a ujedno želim da zadržimo visoke kriterije i sve proizvodimo ovdje. No, materijali moraju biti vrhunski, a krojevi elegantni. Inspiracija su Chanel i Dior, samo ono najbolje - .

Klara Cadieux prezentacija nove kolekcija image 4

Prvi Klara Cadieux store  sinoć je svečano otvoren u Frankopanskoj, u društvu brojnih dama, a tom je prilikom i predstavljena nova kolekcija For women in know. Brend omogućava praktičan pristup stvaranju poslovnog stylinga namijenjenog ženama koje traže vrhunske materijale, eleganciju, profinjenost i najvišu razinu estetike prilagođenu ubrzanom tempu života. Odjevne kombinacije kojima dominiraju elegantne haljine, kostimi, pencil suknje, košulje i kaputi u crnoj, sivoj, bijeloj i crvenoj boji, donose ženstvene, nježne, profinjene, ali u isto vrijeme elegantne, snažne i autoritativne linije, proizvode se isključivo u domaćim tekstilnim pogonima, dok se materijali nabavljaju u Italiji, Francuskoj i Engleskoj, a brojne od njih koriste i globalni fashion trendsetteri, poput Chanela i Diora.

Klara Cadieux new store opening

Otvorenje dućana - brojne ljubiteljice klasike došle su čestitati Klari Cadieux (u bijelom kostimu)

Klara Cadieux prezentacija nove kolekcija image 1

Klara Cadieux prezentacija nove kolekcija image 2

Klara Cadieux prezentacija nove kolekcija image 3

Klara Cadieux new store opening image 2

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.