Username *
Password *
Remember Me

Dizajnerica Karen Walker novom kolekcijom sunčanih naočala slavi 10 godina super stylish okvira: u novu sezonu ulazi kreacijama u strogo zlatnoj! Limitirana kolekcija donosi deset najprodavanijih okvira (za svaku godinu po jedan!) koji dolaze u tonovima sunca, jednostavne su i jednobojne, ali chic kao i uvijek. Karen Walker modele, naime, nose brojne zvijezde, a od nepoznatih, oni koji se žele sakriti iza nekih posebnih okvira.

Karen-Walker-Celebrate-Eyewear-Collection-04


Fotografije je napravio Derek Kettela – kao i uvijek zabavna atmosfera donosi modele koji će se ekskluzivno u prodaji naći u Barneys New York, Saks Fifth Avenue, Liberty, Harvey Nichols, Matches, On Pedder i Net-a-Porteru.
Brend Karen Walker nudi mnogo toga osim naočala: tu su torbe, nakit, odjeća… Dizajn podnosi mnogo boja, detalja, dodataka. Nerijetko su tu točke, cvijeće, pruge, volani i sve što je potrebno kako bi nastao kreativan KW dizajn, super-popularan među ženama diljem svijeta.

Karen-Walker-Celebrate-Eyewear-Collection-01Karen-Walker-Celebrate-Eyewear-Collection-02Karen-Walker-Celebrate-Eyewear-Collection-03Karen-Walker-Celebrate-Eyewear-Collection-05Karen-Walker-Celebrate-Eyewear-Collection-06Karen-Walker-Celebrate-Eyewear-Collection-07Karen-Walker-Celebrate-Eyewear-Collection-08Karen-Walker-Celebrate-Eyewear-Collection-09

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location