Username *
Password *
Remember Me

Barbara Repe slavi pet godina bloga - njezina virtualna destinacija ar ar ima veliku obljetnicu pa je blogerica, u svom kreativnom stilu, osmislila novi editorijal pod imenom Disco Circus. Kako njoj modne uloge odlično pristaju, naročito one karakterne, pomalo mračne i tajanstvene, Barbara se ovoga puta okušala kao cirkuska diva melankoličnog tona i bogatog stylinga. Vidimo osamdesete i sedamdesete, no stilski se referira i na vrijeme nijemog filma, podsjeća na neku  ikonu s velikog platna!

 barbara repe 8

- Budući da je moja specijalnost spajanje najrazličitijih materijala i tekstura u smislenu cjelinu, nit vodilja je bila prezentirati moju viziju na što bolji način - otkriva Barbara. - Editorijal je zaigran, lutkast, s mračnim prizvukom. Ovim putem želim se zahvaliti svim čitateljima i suradnicima koji me prate već pola desetljeća, iznimno sam ponosna na ovu obljetnicu! - .

barbara repe 1

Barbara nosi kreacije Boudoir, Ulični ormar i vlastite komade - ljubiteljica Hrelića i brojnih vintage adresa, prava majstorica kombiniranja, uvijek izmisli neku art kombinaciju, a ta njezina karakteristika izvrsno se ističe upravo u foto-priči Disco Circus. Fotografiju je odradio Zvonimir Ferina, kosu je slagala Katica Topčić @ Revlon Professional, a make-up osmislila Kasandra Draganić.

barbara repe 2

barbara repe 4

barbara repe 5

barbara repe 6

barbara repe 7

barbara repe 9

barbara repe 10

barbara repe 11

Komentari (1)

  1. missundaztood

Odličan editorijal!

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.