Username *
Password *
Remember Me

Raskošne Haute couture haljine i malo šminke nova je formula koju je Kate Phelan izračunala kako bi stilizirala slavne seksi dame za foto-priču britanskog Voguea: Patrick Demarchelier snimio je Candice Swanepoel, Adrianau Limu, Lais Ribeiro, Alessandru Ambrosio, Lily Aldridge i Elsu Hosk za november issue.

British-Vogue Victorias-Secret-Angels-01

Povodom skorašnje Victoria's Secret, koja će se održati u Londonu 9. prosinca, britanski Vogue najavljuje najljepše žene svijeta editorijalom u kojemu one nose haljine retro predznaka, podsjećajući na princeze… Viktorijine modele s jednostavnom raskuštranom kosom i u čarobnim haljinama ne viđamo često - ovo je njihovo drugo lice, sasvim drugačije od onog koje će nositi na reviji poznatoj po mega sceni, kulisi koja se može mjeriti s onom kazališnom i stotinama tematskih detalja!

British-Vogue Victorias-Secret-Angels-02British-Vogue Victorias-Secret-Angels-03British-Vogue Victorias-Secret-Angels-04British-Vogue Victorias-Secret-Angels-05

British-Vogue Victorias-Secret-Angels-06British-Vogue Victorias-Secret-Angels-07British-Vogue Victorias-Secret-Angels-08British-Vogue Victorias-Secret-Angels-09

British-Vogue Victorias-Secret-Angels-10

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.