Cro-A-Porter / od maxi do seksi

  Sinoć je na zagrebačkom aerodromu Pleso održana treća večer Cro-A-Portera: za maxi dužine bio je zadužen predobri Teo Perić @ MAK, te je kao i uvijek nabirao materijale u stilu četrdesetih, dok je nešto kraće i seksi rezao Aleksandar Žarevac. Yuniku je zaljubljena u motiv srca koji nudi na pastelnim tonovima od lavande do roze, a Marina Jerant i Manuela Lovrenčić koristile su uske i zavodljive body-con krojeve i kombinirale sjajne i mat plohe kako bi naglasile siluetu pješčanog sata. Uvijek modno zabavne Jasmina Arnautović i Maja Virgej @ Jet Lag donose slatki street-style za nju, a army casual za njega.

  teo peric za mak 4
  Teo Perić @ Mak / posveta detaljima i vrhunskim materijalima. Teo uspješno reformulira retro stil iz četrdesetih i donosi ono moderno i damski, na način da siluetu suzuje na struku, i pritom naglašava ramena. Jakne ponekad glume haljinu s elementima trencha, a drugi put njegova je meta velika mašna, taman da razbije crnu figuru raskošne suknje i čipkastom bluzom!

  aleksandar zarevac 2

  Aleksandar Žarevac / seksipilna mala crna haljina. Kako iz one jednostavne kreacije koju poistovjećujemo s klasikom izvući dobru dozu seksipila? Na način da se posvetimo devedesetima i ubacimo visoki prorez. Aleksandar Žarevac ide korak dalje i kreira vrlo nosivu, stabilnu kolekciju u crnoj, njegova je žena vrlo sigurna u sebe i obožava one eterične slojeve koji podsjećaju na ljuske, te cijeni usku liniju, svijesna je svoje fantastične zavodljivosti!

  jet lag 1

  Jet Lag / odmor u modnim visinama. Dizajnerice Jasmina Arnautović i Maja Virgej obožavaju konstraste poput klasičnih košulja i tenisica, plus zvonolika haljina u više slojeva, od kojih je jedan perforirani... Kod njih ništa nije jednostavno, stylingom dominiraju slojevi no svaki od tih komada lako se može ukomponorati u svakodnevnu bazu urbane ekipe!

  lovrencic jerant 2

  Marina Jerant i Manuela Lovrenčić - pencil skirt s mikro volanom i kombinacija tamno-plave i crne otkrivaju njihovu omiljenu večernju dramu, a tu su i dodatni seksi začini: elementi mikro prsluka i grudnjaka koji se naziru u kroju.

  yuniku 1

  Yuniku - srčeko od početka do kraja, nalazi se kao element na svakoj kreaciji, a šećerni dojam smanjuje odvažna crna!

   Foto: Goran Matijašec