Username *
Password *
Remember Me

Muško-ženski stil donosi ove jeseni nove gušte: za sve ljubiteljice stilske igre spolova Paul Smith, svjetski prvak ove scene, predlaže natrpavanje detaljima koje izgleda sve samo ne obično! Tu su marame, šeširi, broševi, prugasta odijela, klasične košulje i super fancy nakit kakav se nosio u osamdesetima. Notu glamura daju i same tkanine - svila, saten, najfinija vuna. Nemar je gotovo poželjan: košulja je vani, a fantastična marama ležerno klizi preko ramena, zaustavlja je divan broš.

chiharu-okunugi-paul-smith-looks01 cr

Paul Smith od muške je garderobe napravio onu žensku, to čini još od sedamdesetih, te je cijelo to vrijeme fantastičan autor novih modnih ideja koje definiraju androginost. No, s mnogo stila: svijet odijevanja Paula Smitha, britanskog genijalca kojeg kopiramo često i jednostavno, baš onda kad nosimo odijelo i šešir uz mokasine i klasičnu kožnu torbu, ili pak biramo prugastu košulju i od bolje polovice krademo remen ili tregere, savršeno je dotjeran.


chiharu-okunugi-paul-smith-looks02 cr


Njegova modna formula uvijek daje eleganciju, bila ona natrpana ili ne. Bogatstvo boja i motiva ono je što taj dizajner uistinu voli i upravo to se nalazi u njegovoj svakoj kolekciji, pa i onoj jesenskoj koju je sada predstavio na modelu Chiharu Okunugi. Foto-priča je objavljena u Numero Tokyo, fotografiju potpisuje Thomas Whiteside, styling Shun Watanabe, a Kamo frizure i make-up.

chiharu-okunugi-paul-smith-looks03 cr

chiharu-okunugi-paul-smith-looks04 cr

chiharu-okunugi-paul-smith-looks05 cr

chiharu-okunugi-paul-smith-looks06 cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location