Username *
Password *
Remember Me

Još jedan Zagrebački maraton održat će se 12. listopada 2014. godine, a ove godine organizatori najavljuju pravi trkački spektakl koji će dokazati da je trčanje jedno od najpopularnijih sportova danas.

adikros Sigecica

U subotu je na zagrebačkoj Sigečici održano veliko finale ovosezonskih Adidas kvartovskih kroseva koji su ukupno okupili oko 1000 sudionika - kvartovskih trkača koji su još jednom dokazali da je trčanje u Hrvatskoj IN. Najbrži kvart ove sezone zasluženo je Centar. Kao i prošle godine Adidas kvartovski krosevi poslužili su kao trkačka uvertira u Zagrebački maraton na kojem je Adidas već tradicionalno sponzor građanske utrke koja iz godine u godinu bilježi sve veći broj trkača iz Hrvatske, ali i ostatka svijeta.

adikros Sigecica2

Ove sezone organizirano je ukupno 5 Adidas kvartovskih kroseva koji su se trčali na atraktivnim i izazovnim stazama u kvartovima - Tuškanac, Dugave, Lanište, Maksimir i Sigečica. Na ovogodišnjim kros utrkama mnoga poznata lica dala su podršku ovom originalnom formatu i trkačima poput Blanke Vlašić, poznate hrvatska atletičarke, Matee Matošević, hrvatske rekorderke u trčanju na duge i srednje staze, Marije Andrijašević, poznate hrvatske fitness trenerice i nutricionistice te ekipe iz street art kolektiva Pimp My Pump koji su svaki kros obilježili na svoj način - oslikavanjem vodenih pumpi motivima koji ih inspiriraju.

adikros Sigecica6

U utrkama su sudjelovali i polaznici Adidas škole trčanja kojima su adidas kvartovski krosevi poslužili kao idealna vježba za njihov najveći izazov - trčanje polumaratona dugog 21 kilometar u sklopu Zagrebačkog maratona.

boost

Adidas Boost - idealna tenisica za trčanje!

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location