Username *
Password *
Remember Me

Negdje između street-style fotografija i klasične kampanje, nova je vizualna priča Severove ikone sezone: Virginije Woolf. Ona voli retro, poštuje umjetnost, obožava istaknuti se blistavim detaljima, kao i oplemeniti raznim uzorcima. Kreacije Roberta Severa i Branka Basletića snimila je na modeli Ivi Marušić naša talentirana fotografkinja Mare Milin, i uspostavilo se da je ovaj top tim osvježio jesensku modnu scenu jednom snažnom i ženstvenom retro elegancijom. Kosu je slagao također Sever, a timu se pridružila i Ana Rajić, jedna od naših najboljih vizažistica.

sever detalj 6
Vrlo specifičan nakit koji svojom estetikom upotpunjuje dojam kolekcije dizajnirao je i izradio i ovoga puta Slobodan Velicki


- I dalje se bavimo istraživanjem stvari koje uvijek koristimo u našim kolekcijama, kao što su plisiranje i faldanje tkanina te dekorativnost koja je ovog puta dosegnula novu dimenziju kroz kombiniranje uzoraka i forma. Ima jako puno ručne dorade, ručnog apliciranja detalja i šivanih perli što svaki odjevni predmet, iako je riječ o pret -a porter kolekciji, čini unikatnim - ističe dizajnerski dvojac Robert Sever i Branko Basletić.

sever virginia 1
Kolekcija je dostupna u Iggy concept storeu, a svoju novu kolekciju Robert Sever predstavit će na nadolazećem Fashion.hr-u koji će se održati od 14. do 18. listopada u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma

Iako koloristički i motivski moćne, kombinacije donose likovni sklad i bogatstvo stilova komplementiranih u trend za kraj godine. Kad se kombinacije ogole, kad se skinu detalji, ostaju osnovni komadi poput haljina, suknji i košulja, koje vidimo kao idealne dijelove svakodnevne garderobe. Slojevitost je Severov i Brankov gušt, pa svake sezone autori donose modnu priču u kojoj elemente slažu kao da su puzzle.

sever virginia 2

sever detalj 1

sever virginia 10

sever detalj 2

sever virginia 12

sever detalj 3

sever detalj 4

sever virginia 20

Šeširi su rad su salona Škrgatić s kojim Robert Sever surađuje već drugu sezonu

sever detalj 5

sever virginia 30

sever detalj 7

sever virginia op

sever detalj 11

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location