Username *
Password *
Remember Me

Dioptrijski okviri posebna su priča: oni koji ih nose moraju ih prilagoditi vlastitom stilu, kako bi one odlično izgledale baš svaki dan. No, usprkos tom visokom kriteriju u vidu sklada oblika i boje, modne kuće Escada i Police donose prijedloge u više tonova, a opet zadržavaju onaj jednostavan chic!

V1914 GROUP 2
Police

Okviri su uglavnom retro dizajna, vrlo nosivog oblika koji pristaje većini lica. Naravno oblikom možemo naglasiti ono najbolje na licu, odnosno sakriti moguće nedostatke, jer svjesno stvaramo  ravnotežu, oblo lice kombiniramo s kockastim okvirima i slično. Boje također imaju nezamjenjivu ulogu - crni okviri ponekad mogu izgledati preteško na licu, stoga se sve više ljudi okreće okvirima u nekoj boji, ne mora to nužno biti jaka nijansa. Naime, ponekad nam bolje pristaje okvir koji je u boji očiju, a ako ih želimo istaknuti, onda je to neka komplementarna nijansa.

escada 2

Kad kupujemo naočale, obično isprobamo više modela - ne zaboravite isprobati neke koje će istaknuti tonove vaše kose i očiju, ali i kože. Nosite li mnogo nakita i marama, možda je najbolje izabrati neki tanki okvir, naravno u boji koja odgovara, a ako nosite kratku kosu, okviri mogu biti i neobični… Da, i ovo je područje stila postalo zabavno i inovativno! 

Foto: Escada i Police

V1914 V1894 horiz
Nakon velike najave novog ambasadora, nogometne zvijezde Neymara Jr.-a, Police predstavlja optičku kolekciju čiji odvažan i moderan dizajn u potpunosti utjelovljuje urbani stil i divlji duh brenda

escada 1escada 2escada 3escada 4V1914 B33MV1914 B33M FRONTV1914 J61MV1914 L19MV8900 vert

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.