Username *
Password *
Remember Me

To zapravo nije više moda, već su kolekcije poput one Reebokove, postale pravi sinonim za razne tekstilne novotarije i napredak u definiranju tehnoligije u ime pokreta. Još jedna sezona je pred nama, a kad govorimo o sportskim brendovima, onda je u pravilu riječ o tome koliko je udobnosti, eksplozivnosti i "energije" u materijalima. Tek onda je govor o bojama i uzorcima, koje također privlače pažnju!

reebok1

Da, i sportski se brendovi natječu u tome tko će imati ljepše stvari, ali uglavnom ljudi koji se rekreativno bave sportom, imaju velika očekivanja a ona se ne mogu vidjeti na prvi pogled, već su tu minuciozni detalji i savršeno razrađena i usavršena tehnologija super-tankog i mekog materijala.

reebok2

Također, kako bi zadovoljio različite potrebe, Reebok u novoj running kolekciji za jesen/ zimu donosi tehnološki revolucionarne i napredne modele za trčanje, objedinjene u ZSeries, JetFuse, All Terrain, One Series, TouchLite, ZigTech i AmPack linijama obuće i odjeće.

Odjeća, kao i tenisice, napravljene su od laganih materijala koji prianjaju kao druga koža. U njima je kretanje lakše nego ikad, a brzina i sloboda zajamčene! Bilo da se radi o jogi, aerobiku, plesu, dizanju utega, trčanju ili pak hodanju omiljenom šumskom stazom, sportska odjeća nudi lakoću pokreta i mogućnost uživanja u kretanju, a to je ono najvažnije!

reebok3reebok4reebok7reebok10reebok11reebok12reebok13reebok14reebok20reebok21reebok22reebok23reebok30reebok31reebok32reebok33reebok34reebok36reebok40reebok41reebok42reebok44reebok45reebok50reebok51reebok52reebok53reebok54reebok55

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location