Username *
Password *
Remember Me

Kolekciju mirisa slavnog dizajnera obogatila je još jedna romantična kreacija: Daisy Dream Marca Jacobsa nova je, eterično romantična priča koja se bazira na laganim cvjetnim i voćnim notama. Prvi nastupaju kupina, svježi grejp i sočna kruška, potom se miris nastavlja jasminom u srcu. U pod-notama romantiku naglašava plava Wisteria, a na kraju su note bijele šume i kokosove vode.

Marc Jacobs

- Ovo je za djevojku koja se usuđuje sanjariti - izjavio je Jacobs. Daisy Dream još je više eterična, nevina i duhovitija, stoji u priopćenju. - Elegantno izrađena zaobljena ramena parfema uljepšana su detaljima tratinčice, koji stvaraju prozračan čipkasti efekt. Prozirno staklo otkriva nebesko plavu boju samog mirisa. Boca je pokrivena srebrnim čepom ukrašenim daškom tratinčica - .

CIJENE:
EDT 30 ml, 448 kn
EDT 50 ml, 562 kn
EDT 100 ml, 769 kn
B/L 150 ml, 285 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

 

Komentari (2)

  1. Ermossa

Nisam još isprobala ovaj miris, bočica mi je predivna no moram priznati da me Jacobsove tratinčice dosad i nisu bas oduševile.

  Attachment
 
  1. tivćanka

Kakvo lijepo pakiranje! Nisam probala ovaj parfem

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.