Username *
Password *
Remember Me

Cro-a-Porter najavljuje još jedan dan za avangardu koja će biti predstavljena u zagrebačkom Muzeju automobila Ferdinand Budicki: Xenia Design, Tomislav Bahorić, Vedrana Mastela, Mario Vijačkić i kolege slične estetike pokazat će svoje nove, iako bezvremenski osmišljene kolekcije.

CAP24avantgarde6

Ono što Cro-a-Porter predstavlja na danu avangarde, već tradicionalno, naša je scena autora čiji modni potpis uspješno i beskompromisno zaobilazi trendove o kojima svakodnevno čitamo. Naime, iako je većina kreacija u tamnim, sivim i bijelim tonovima, ovdje se radi o različitim konceptima, kojima je zajednička ta istraživačka nota u kroju.

CAP24avantgarde2

Uoči CAP Avangarde, koja će se održati 1. 10. u Muzeju automobila Ferdinand Budicki, svojevrsnom hramu retro dizajna i jednom od onih punktova koji zaslužuju poseban status u povijesti grada, lansirana je prateća kampanja. Fotografije uspješno prezentiraju minimalističko-avangardni, pomalo hladan karakter novih kolekcija. Kampanju je proizveo iskusan tim: make-up je radila Ivana Bilandžija Billy @  Illamasqua, kosu je slagao Nikola Blažinić, dok je styling na modelu Antoniji Solar @ Talia Model radio Mario Vijačkić.

CAP24avantgarde1CAP24avantgarde3CAP24avantgarde4CAP24avantgarde8CAP24avantgarde9

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.