Le Teint Encre de Peau YSL / make-up kaligrafija

  Inspirirani perom i elegantnim potezima kaligafije, kuća YSL ove jeseni predstavlja Le Teint Encre de Peau: tekući puder lagane teksture s posebno dizajniranim aplikatorom koji podsjeća na pero. Nježno prianja na kožu, uzima optimalno tekućine, a njegova formula visoke pigmentacije ostavlja baršunasti trag.  

  YSL-Fall-2014-Fusion-Ink-Foundation


  - Formula sadrži kombinaciju delikatnih hlapljivih ulja koja se u kontaktu s kožom trenutačno pretvaraju u pigmente. S obzirom da brzo hlape, na koži ostavljaju samo pigmente i aktivne sastojke koji se savršeno stapaju s kožom. Aktivni sastojci istovremeno je vlaže i matiraju, osiguravajući iznimno dugo nošenje podloge bez obzira na vrućinu, vlagu, noćne ili dnevne uvjete - objavila je kuća YSL.

  YSL-Fall-2014-Le-Teint-Encre-de-Peau


  - Ova je tehnologija, kombinacija dvaju aktivnih sastojaka za djelotvornije povezivanje podloge s kožom, ekskluzivno razvojno postignuće brenda YSL. Lipofilni aktivni sastojak u dodiru s kožom upija količinu sebuma i do četiri puta veću od njegove težine te ga odlikuje produženo djelovanje, što pridonosi prirodnom izgledu kože bez prekomjernog sjaja, dok hidrofilni agens, nalik na glinu, ima veliku sposobnost kontroliranja vlažnosti kože. Tu je i ekstrakt kalofila, poznat po hidratacijskim svojstvima. Na Pacifiku je poznat i kao sveto drvo. Njegove masne kiseline nalikuju onima u epidermisu, što tenu daje zdrav sjaj te pospješuje stapanje formule s kožom - . 

  Le Teint Encre de Peau ysl


  Linija dolazi u osam nijansi, autor je talentirani vizažist Lloyd Simmonds, kretivni direktor Make-up-a Yves Saint Laurent Beaute. Tonovi su grupirani u tri skupine - od najsvjetlijih do najtamnijih tonova (bež, zlatnih, ružičasto bež…).

  CIJENA: 395 kn

  GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

   

  YSL Fusion Ink