Username *
Password *
Remember Me

U subotu 13. rujna od 10:00-19:00 h, Zagrebački plesni centar otvara svoja vrata i poklanja posjetiteljima mnoštvo prezentacija plesnih tečajeva u Ilici 10!

zpc2

Posjetitelji će imati priliku besplatno isprobati brojne plesne tečajeve za djecu, mlade i odrasle koji se redovno održavaju u Zagrebačkom plesnom centru te se odmah predbilježiti ili upisati u novu sezonu 2014./2015: suvremeni ples, jazz dance, plesna kinetika, Feldenkrais metoda, kontakt improvizacija, balet, fizičko kazalište, akrobatika, hip hop, breakdance, afro dance, ritmika za djecu, plesna igraonica, balet za djecu i brojni drugi.
Točan raspored besplatnih prezentacija plesnih tečajeva i radionica za Dan otvorenih vrata te detaljnije informacije objavljeni su na: www.plesnicentar.info

- Svaka besplatna prezentacija trajat će 60 minuta, a posjetitelje molimo da se pri dolasku na prezentaciju registriraju na našem info pultu budući da je broj polaznika ograničen (max 15-20 sudionika) - objavio je ZPC.

U Zagrebačkom plesnom centru održat će se od 12. do 14. rujna i Zagreb Open Art 2014., društveno angažiran umjetnički festival, koji je otvoren za sve umjetničke medije i svi sadržaji u potpunosti su besplatni za posjetitelje.

 

ZPC-2014-nakisi photo

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.