Username *
Password *
Remember Me

Produkt i modni dizajn tema su izložbe Designed in Poland, koja je danas svečano otvorena u Avenue Mallu. Kreacije nakita, namještaja i odjeće možete pogledati u hodnicima velikog zagrebačkog shopping centra, gdje su prezentirani u zaštićenom prostoru i staklenim vitrinama. 

designed in poland 14
Marcin Tyminski

Obilazak i shoppingiranje sada uljepšava nakit od kristala, zanimljiv dizajn gotovo ulupuhovskog predznaka, a od materijala tu su metali, poludrago kamenje, kristali, jantar… Inspiraciju poljski autori pronalaze u gradskim vizurama, prirodi, emocijama i naravno u samom materijalu. Umijeće ističu ispreplitanjem raznih tekstura i sitnim detaljima koji imitiraju realnost: narukvica koja podsjeća na vizuru zgrada baš je simpatična!

 city designed in poland 6
Matgorzata Podlesna - Zdunek

Poljski su dizajneri pokazali kreativnost i majstorstvo, naročito na području ukrasa, na što su organizatori, Polish Information and Foreign Investment Agency, izuzetno ponosni. Naime, ovo je njihova 21. izložba, a bave se promocijom dizajna s njihovim potpisom kroz izložbe i kulturne suradnje. Izložbu možete pogledati do 22. rujna.

 

designed in poland 4
Eugeniuzs Salwierz


designed in poland 5
Mariusz Gliwiriski

designed in poland 10

designed in poland 55
Aleksandra Jung

designed in poland 11
Maryla Dubiel

designed in poland 13
Danuta Burczik Kruczkowska

designed in poland 15
Danka Czapnik

designed in poland 20
Danka Czapnik

designed in poland 21

designed in poland 22
Tomasz Ogrodowski

designed in poland 23
Tomasz Ogrodowski

designed in poland 24
Tomasz Ogrodowski

designed in poland 1
Magdalena Guzik Drab

 designed in poland 2

designed in poland 3