Username *
Password *
Remember Me

Ovaj petak počinje Rujanfest pored Westgatea, festival pive, glazbe i dobrog raspoloženja: od 12. do 21. rujna broj vjenčanih u Hrvatskoj će se zasigurno povećati pošto će svim parovima dostupna biti „kapelica“ u kojoj će se moći obvezati na vječnu ljubav! No, dokument će vrijediti samo do sljedećeg Rujanfesta. U slučaju kiše, znajte da vjenčanice i druge velike bijele haljine super pašu i uz gumene čizme! Baš u britanskom stilu.

kda-1

- Mladenci moraju biti mudre, hladne i trijezne glave kako bi bili u stanju potpisati obvezu na vječnu ljubav. Vjenčanje ima i svoju cijenu, mladenci su obvezni svim svjedocima njihovog čina platiti piće - najavili su organizatori. Kapelicu ćete naći odmah pored ambulante Dr.Jäger, gdje će doktor, u slučaju straha ili grlobolje, prepisati biljni tonik. Kako bi svi, i mladenci i njihovi svjedoci, bili dobre volje, valja znati da je iz Zagreba osiguran besplatan prijevoz autobusima. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19 sati dok će se nakon toga ulaznica naplaćivati 20 kuna.

Foto: Hayley Paige

collection summary image-hayley-paigekda-2

kda-4

kda-5kda-9kda-13

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.