Username *
Password *
Remember Me

Kao i uvijek, miris Calvin Klein inspiriran je zavodljivom igrom para: u kampanji prekrasna Doutzen Kroes i britanski glumac Charlie Hunnam tumače priču o ljubavi. U top notama su sirova sol, ružičasta paprika, crni papar i bijeli papar, dok srce definiraju perunika, ambra i solarni akord. Bazu čine neodoljive sandalovina, kašmir i vetiver. - Po prvi put u CK mirisu, pojavljuje se nota soli koja podsjeća na erotski miris kože - objavila je kuća Calvin Klein.

 MG 4783  BTS  1 cr

- Ostajući vjeran baštini Calvin Klein parfema, reklamna kampanja razigrava maštu i pruža uvid u erotske mogućnosti, pružajući voajeristički uvid u zavodljivu igru između dvije osobe odvojene udaljenosti, ali povezane željom. Zadovoljstvo nam je predstaviti povratak Calvin Kleina modernim, sofisticiranim i provokativnim korijenima s najnoviji dodatkom kući Calvin Klein. Reveal Calvin Klein za nju bit će na raspolaganju od jeseni 2014., a za muškarce početkom 2015. - poručuju iz CK kuće i najavljuju vruću jesen! Miris potpisuju Jean-Marc Chaillan i Bruno Jovanović u suradnji s Calvin Kleinovom Ann Gottlieb.

65792509000 CK Reveal 30ml EDP spray Bottle and Box cr

 MG 4900  BTS 5 cr

 

 

Komentari (1)

  1. tivćanka

"Slaba sam na parfeme"! Voljela bih isprobati i ovaj

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.