5 super momenata @ JET LAG

  Jet Lag ima neke novosti – brend poznat po urbanim kreacijama i street-style efektima unio je neke novitete od ove sezone, a osim toga u fokusu je predivan grad Amsterdam, predstavljeno je prošle subote na Fashion week / Cro a porteru u Centru Kaptol. Kod nas je Jet Lag poznat po inovativnim formama i tekstilu, često se radi o slojevitim i udobnim kombinacijama nadopunjenima torbom, ruksakom i sličnim dodatkom. Dolje se nose tenisice, Jasmina je u suradnji s brendom Nike za ovu reviju osmislila i styling. Zahvaljujući višesezonskom radu i upornosti, autorica donosi cjelovitu kolekciju za oba spola koja se oslanja na ležerne street-style trendove.

  18-ZF 9675


  1. Jasmina Arnautović sada radi solo te je uvela neke konkretne promjene i preoblikovala vizure ovog dugogodišnjeg brenda. Novoj kolekciji ime je Iamsterdam.

  2. Girlie ženstvenost i volani u fokusu su Jet Laga, naglašen je struk, trenirka je romantična, torbice imaju slatke krznene detalje. Na ženskim kolekcijama detalji poput sitnih volana i ručno šivanih trakica mijenjaju prednjicu, dok suknja ima sitne nabore koji kreiraju 3D efekte. Sve je nabrijano i ženstveno. Osim muške kolekcije – ona je u znaku cool trenirki i dobrih parki.

   

  15-ZF 9604


  4. Hommage Amsterdamu: - urbana mladenačka kolekcija za žene i muškarce sadržava casual sportske komade kao što su trenerke i majice od džerseja i trapera. Dorađene spajanjem krpica trapera podsjećaju na cvjetna polja dok je svečaniji, stroži dio kolekcije, odrađen u svili i finom pamučnom keperu za muški dio kolekcije. Prozori po kojima su specifične građevine tog zanimljivog grada očiti su na jaknama gdje su džepovi pravokutno proštepani da dođu do izražaja. Torbice i ruksaci oblikom podsjećaju na vrhove zgrada dok traper tkanine daju urbanu notu - pojasnila je Jasmina.  5. - Narančasta, crna, žuta, siva i plava glavne su boje kolekcije nadopunjene prugastim uzorcima. Tkanine su uglavnom prirodnog podrijetla - pamuk, svila te impregnirani nepropusni materijali za jakne - .

   

  16-ZF 964417-ZF 964619-ZF 973020-ZF 978621-ZF 983435-ZF 012036-ZF 013037-ZF 0155