Username *
Password *
Remember Me

Steve Murphy, suvlasnik Rocketa, trendovske brijačnice u londonskoj četvrti Hackney, potvrđuje nadolazak drugačijeg trenda - muškarci ponovno puštaju brade, ne mare za pravila i konvencije te se okreću sami sebi. Urbani su, ali se istovremeno ne ustručavaju pokazati svoje pravo 'ja'. -Ovaj trend predstavlja veliki iskorak - riječ je o iskazivanju vlastite divlje strane - kaže Hackney. U ime ovih promjena Diesel okreće novu stranicu u mirisnom poglavlju i lansira parfem Only The Brave Wild.

only the brave wild 2


Iako se okreće divljini i iskonskim potrebama, ipak mu je stalo do toga kako miriši: - muškarac koji nosi Only The Brave Wild jednako se dobro osjeća u gradu i u divljini - objavio je Diesel.
Stručnjak za rewilding (ponovno vraćanje okoliša u prirodno, divlje stanje) Joshua David, suosnivač i predsjednik organizacije Friends of the High Line, ističe: - Kad sam prvi put zamijetio kako je priroda kolonizirala strukturu High Linea, shvatio sam da ona pruža novi način doživljaja grada. Pogled na Empire State Building s polja divlje mrkve nastalih zahvaljujući sjemenu koje je padalo s vlakova ili su ga donijele ptice donosi jedinstvenu, sasvim drugačiju perspektivu - . Jedan je to od dokaza novog, moćnog trenda: rewilding, koji polako preuzimaju muškarci diljem svijeta.

only the brave wild 5Miris sadrži kremasti kokos, vlažnu mahovinu i notu lavande, a tu je i svježa citronela, idealna formula koja podsjeća na boravak u prirodi!


Ukoliko ste primijetili da momci oko vas sve češće puštaju bradu, to je to, jedan od dokaza da se trendom zarazio čitav svijet. Osim dobrog parfema imaju oni i druge kvalitete: stručnjaci ističu da se ovi dečki bave sportom, naravno on je nezaobilazan jer kako će drugačije preživjeti u divljini, pa bila ona smještena i na sivi asfalt, vole trčanje, sportsko penjanej, hang-gliding…
- Rewilding je izazov koji se suprotstavlja ukroćenom svijetu u kojem živimo - javlja Diesel - urbani krajolik ne može promijeniti divljinu koja se osjeća u zraku koji udišemo, niti zatomiti mehaniku ekosustava koji odolijeva čak i asfaltu, a upravo nam to govori naš instinkt. Priroda nam je podarila umijeće snalaženja gdje god se našli, a  zagovornici novog trenda smatraju da je napokon vrijeme da istražimo taj potencijal. Ključ ovog pokreta nije otklanjanje straha, već suočavanje s istim, doživljavajući osjećaj ushita i slobode pri preskakanju zidova - .

only the brave wild 1
Pravi divlji muškarac, lice kampanje Willy Cartier

CIJENE:
EDT 35 ml, 292 kn
EDT 50 ml, 365 kn
EDT 75 ml, 446 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

 only the brave wild 4

Umjesto džungle na asfaltu njemu je ponekad draža ona prava!

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.