Username *
Password *
Remember Me

One su vjerojatno među najpoznatijim zimskim cipelama na svijetu: žute, oker, poluvisoke, na žnirance, masivnih dimenzija i upravo su stigle u naše Mass dućane. Legendarne Caterpillar Colorado savršene su za loše vrijeme, kišu i snijeg, a mnogi ih nose i u svakodnevnim kombinacijama, pa se lijepo znaju slagati čak i s kožnatim jaknama, hipi haljinama i tajicama. Najviše ove velike žute cipele vole traper. Poželite li originalan američki styling izaberite kariranu košulju i traper kombinezon na naramenice!

 

teen vogue cat bootsFoto:www.soincarmel.com


Osim ovih modela, CAT nudi brojne druge, a svima su zajednički kvaliteta i trajnost. Nije slučajno da ih vežemo uz sive dane jer ove su cipele napravljene ponajprije za rad na otvorenom, a nakon toga su ih ljubitelji casual stila uveli u urbani street-style. Brend je poznat i po dobrotvornom djelovanju: aktivno je uključen u organizaciju Soles4Souls unutar koje je donirao svoje CAT trajne cipele čak milijunu ljudi na Haitiju, koji su se našli u teškoj krizi nakon razornog potresa.

 

Cat-Colorado

 

cat

 

FiascoVolume 3 Issue 23 The POP Issue Page 89

 

Mass CAT  6

 

teen vogue cat boots

Foto:www.soincarmel.com

 

teen vogue cat boots2

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.