Username *
Password *
Remember Me

Glazbenica Shakira poznata po plesnom ritmu i zaraznim taktovima lansirala je novi miris: - Rock! je izraz moje najsmjelije strane i slavljenje glazbe koja pokreće svijet - otkriva poznata Kolumbijka.


ROCK BY SHAKIRA 3

 

- Ovaj novi miris inspiriran je stvari koja je najvažnija za mene. Želim uhvatiti taj intenzivan, neopisiv osjećaj i trenutak iščekivanja i uzbuđenja dok se penjem na pozornicu. Kad počinjem pjevati osjećam trenutnu povezanost, sirovu snagu i energiju. Sličan osjećaj ne postoji - riječi su kojima je Shakira opisala novu mirisnu cvjetno-voćnu kreaciju i pozvala obožavatelje da postanu dio njezinog fantastičnog svijeta.

 

PACKSHOT ROCK BY SHAKIRA 3 HR

 

Prvi akord je svježi talijanski bergamot koji se potom miješa s blistavim, citrusnim notama limuna i zelene mandarine. Marakuja jača mirisnu kompoziciju i čini je energičnom i urbanom, dok se intenzitet pojačava ženstvenim notama jasmina i cvijeta naranče, a potom i pačulija, cedrovine i ambre, koje zatvaraju harmoniju mirisa. Sve to upakirano je u predivnu zlatnu bočicu koja podsjeća na oblik električne gitare. Pravi rock!

CIJENA: EDT 100 ml, 219 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

ROCK BY SHAKIRA 1

ROCK BY SHAKIRA 4

ROCK BY SHAKIRA 5

ROCK BY SHAKIRA 6 cr