Username *
Password *
Remember Me

Nova kolekcija putovanje je bojama Skandinavije: fascinantne nijanse Polarne svjetlosti, prirodnog fenomena koji se može vidjeti jedino na vrhu Finske, tamno plavetnilo mora u Norveškoj i šarene kuće Kopenhagena samo su dio predivne inspiracije za novu kolekciju lakova za nokte OPI Nordic.

Nordic by OPI visual6

Kao i svaka kolekcije prestižne kozmetičke kuće, tako se i ova referira na neke od poznatih motiva i pojava, pa nam OPI ove sezone predlaže tamne sive, plave, ali i jarke fuksija i crvene tonove na noktima koje će svakoj kombinaciji dati onu neodoljivu dozu elegancije i posebnosti. - Kad radim kolekciju za novu sezonu, upustim se u istraživanje boja određenog djela svijeta, no ne samo to, istražujem ulični stil, prirodu, glazbu, umjetnost ali i kulinarstvo. Na kraju je to formula određene destinacije, otkriva Suzi Weiss Fischmann iz kuće OPI. - Kad sam putovala predivnom Skandinavijom, najviše me fascinirala Aurora Borealis, finska Polarna svjetlost, zatim njihova hrana, posebno tijesto s cimetom, pa njihovo vruće začinjeno vino glögg, šarene kuće i definitivno prirodna prostranstva - . Imena tonova i ovoga puta nose posebna imena, kao što su It's Friday Thank Glogg, Ice-Shepherds & Fries, Can Åfjord, With a Nice Finn-ish… U kolekciji se nalazi dvanaest nijansi.

 

OPI-Nordic-Collection-2014

 

Nordic by OPI visual1Nordic by OPI visual2Nordic by OPI visual3Nordic by OPI visual4Nordic by OPI visual5

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.