Username *
Password *
Remember Me

Od 2008. kad je rođena originalna, prva verzija mirisa Viva la Juicy, slavne američke modne kuće Jiucy Couture, kroz ruke parfumera prošle su brojne ništa manje slavne varijante, a ove jeseni na redu je još jedna - Viva La Juicy Gold Couture. Master parfumerka i autorica mirisa Honorine Blanc potpisuje novo mirisno poglavlje velikog brenda i pritom ističe: - to je ultimativan eliksir senzualnosti. Željela sam stvoriti novu ženstvenost sa zavodljivim elementime i dekadentnom interpretacijom mirisnog užitka - .

Viva la Juicy Gold Couture crVizija žene koja nosi ovaj miris predstavlja damu u vrtoglavo visokim štiklama i glam kreaciji, koja jako dobro zna da je miris jedan od beauty dodataka bez kojih kombinacija nije potpuna, te želi biti primijećena čim uđe u prostoriju i pritom ostaviti ženstven trag bez kompromisa. Glavne note mirisa su divlja borovnica, amber i karamela, u srcu su med i jasmin sambac, a u bazi vanilija i sandalovina. Mekani miris na momente postaje sočan i sladak, idealan za one koje u svojoj kolekciji parfema žele snažan i upečatljiv potpis. Pakiranje je u znaku zlata i crne čipke, modnih elemenata koji savršeno prate ovu senzualnu priču.

DVIF40003 30ml Bottle and carton cr

CIJENA: 30 ml, 375 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.