Username *
Password *
Remember Me

- Pojednostavljujući nanošenje maskare ergonomično oblikovanim proizvodom, Lancôme pobjeđuje vrijeme i dovodi umjetnost nanošenja make-upa do savršenstva. Maskara je sada uistinu najbolja prijateljica svake žene! - oduševljeno je istaknula Françoise Lehmann, glavna direktorica Lancôme Internationala povodom lansiranja nove Grandiôse maskare koja je specifična po krivulji četkice.

 

Grandiose-mascara-campaign cr

Penelope Cruz uljepšala je pogled ovom neodoljivom beauty kreacijom!

- Ova maskara nove generacije kombinira četkicu s high-tech čekinjama i revolucionarno zakrivljenom drškom. Zahvaljujući inovativnoj dršci Swan-Neck koja je u postupku patentiranja, Lancôme donosi revoluciju u dizajnu maskare. Kratka, zakrivljena drška idealnog je oblika koji se jednostavno prilagođava svim krivuljama oka u jednom potezu zgloba. Četkica Grandiôse precizno se pozicionira duž konture oka i slijedi njegov prirodni oblik, omogućujući pristup svim trepavicama, od jednog kuta do drugog te od korijena do vrha - objavio je Lancôme.

 

Lancome-Grandiose-mascara-1

 

- Zaobljena pod kutom od 25° prema svojoj osi, drška se također savršeno prilagođava konturama lica, izbjegavajući jagodice, nos i luk obrva; nema više naprezanja zgloba kako biste postigli simetričan efekt oba oka! Oblikovane poput polu-latica, dlačice na četkici omogućuju optimalno nanošenje formule. Dolaze u dvije veličine te su strukturirane poput otvorenog cvijeta, zahvaćajući svaku trepavicu od korijena do vrha, uz idealno odvajanje. Nanošenje je precizno i ne ostavlja mrlje na kapku - .

CIJENA: 267 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

 

Lancôme-Grandiôse-mascara press-kit-application-sketch

Ni najmanja trepavica ne može joj pobjeći..

 

 

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Čitala sam recenzije za ovu maskaru na blogovima. Nisam sigurna da bi mi je bilo lako koristiti s obzirom na oblik četkice

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location