Username *
Password *
Remember Me

- Pojednostavljujući nanošenje maskare ergonomično oblikovanim proizvodom, Lancôme pobjeđuje vrijeme i dovodi umjetnost nanošenja make-upa do savršenstva. Maskara je sada uistinu najbolja prijateljica svake žene! - oduševljeno je istaknula Françoise Lehmann, glavna direktorica Lancôme Internationala povodom lansiranja nove Grandiôse maskare koja je specifična po krivulji četkice.

 

Grandiose-mascara-campaign cr

Penelope Cruz uljepšala je pogled ovom neodoljivom beauty kreacijom!

- Ova maskara nove generacije kombinira četkicu s high-tech čekinjama i revolucionarno zakrivljenom drškom. Zahvaljujući inovativnoj dršci Swan-Neck koja je u postupku patentiranja, Lancôme donosi revoluciju u dizajnu maskare. Kratka, zakrivljena drška idealnog je oblika koji se jednostavno prilagođava svim krivuljama oka u jednom potezu zgloba. Četkica Grandiôse precizno se pozicionira duž konture oka i slijedi njegov prirodni oblik, omogućujući pristup svim trepavicama, od jednog kuta do drugog te od korijena do vrha - objavio je Lancôme.

 

Lancome-Grandiose-mascara-1

 

- Zaobljena pod kutom od 25° prema svojoj osi, drška se također savršeno prilagođava konturama lica, izbjegavajući jagodice, nos i luk obrva; nema više naprezanja zgloba kako biste postigli simetričan efekt oba oka! Oblikovane poput polu-latica, dlačice na četkici omogućuju optimalno nanošenje formule. Dolaze u dvije veličine te su strukturirane poput otvorenog cvijeta, zahvaćajući svaku trepavicu od korijena do vrha, uz idealno odvajanje. Nanošenje je precizno i ne ostavlja mrlje na kapku - .

CIJENA: 267 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

 

Lancôme-Grandiôse-mascara press-kit-application-sketch

Ni najmanja trepavica ne može joj pobjeći..

 

 

 

Komentari (1)

  1. tivćanka

Čitala sam recenzije za ovu maskaru na blogovima. Nisam sigurna da bi mi je bilo lako koristiti s obzirom na oblik četkice

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.