Magdalena predstavlja mirise sezone

    Prekrasna Magdalena Frackowiak, jedna od trenutno top svjetskih modela, u novom francuskom izdanju magazina Vogue predstavlja hit parfeme za jesensku sezonu: Coco Noir L'Extrait, Bottega Veneta Knot, My Burberry, Dahlia Divin Givenchy,  Black Opium YSL i Love Story Chloe.

    oo magdalena-frackowiack-fragrance-bottles-shoot04

    Radi se o mirisima s karakterističnim potpisima, Coco Noir nosi svoju prepoznatljivu eleganciju, Chloe je očekivano ženstven i zaljubljen, My Burberry klasičan i snažan, Dahlia Noir pomalo mračan... Neki od njih na fotografijama su mali, neki ekstra veliki: Magdalena nosi Coco Noir neobične naušnice, dok se na ostale može - sjesti. Bočice izgledaju poput nekih glamuroznih divova koji u sebi kriju fantastične tekućine koje kroje mirisnu scenu za kraj ove godine. Styling koji u potpunosti prati boje i stil parfema i kuće iz koje dolazi osmislila je by Célia Azoulay, frizure je prilagodio James Rowe, a make-up napravila Michelle Cocquet. Priča je zaokružena jer se parfemi idejno slažu sa stylingom, a Magdalena je odlično odglumila sve te uloge!

    magdalena-frackowiack-fragrance-bottles-shoot01magdalena-frackowiack-fragrance-bottles-shoot02magdalena-frackowiack-fragrance-bottles-shoot03magdalena-frackowiack-fragrance-bottles-shoot05magdalena-frackowiack-fragrance-bottles-shoot06