Username *
Password *
Remember Me

Froddo i Bambi, popularni dječji i teenagerski brendovi pokrenuli su facebook natječaj „Otisni se u pustolovinu“ i pružili priliku svim kreativcima da igrajući se s bojama, materijalima i likovnim tehnikama dođu do nezaboravne nebeske avanture – leta balonom u pratnji četiri drage osobe. Drugo i treće plasirani umjesto nebeske, moći će sa stilom krenuti u kopnene avanture u kvalitetnoj obući Bambi ili Froddo, u iznosu poklon bona od 500,00 ili 300,00 kuna. Pozivaju se svi korisnici facebooka i obožavatelji stranica Bambi i Froddo da u razdoblju od 21.08. do 21.09.2014. na službenim facebook stranicama jednog brenda objave fotografiju obojanog primjerka otiska stopala u svom originalnom stilu.

 

froddo bambi

 

Prazan otisak stopala sudionici mogu ispisati sa službenih facebook stranica ili ih već ispisane preuzeti na svim prodajnim mjestima Bambi i Froddo diljem Hrvatske. Najkreativnija ukrašena stopala objavljena na facebook stranicama Bambija i Frodda bit će proglašena i objavljena 26.09.2014. na službenim facebook stranicama.

Danas je u City Center One - East na zagrebačkom Žitnjaku otvoren još jedan Froddo dućan, a kupcima nudi stare kolekcije po sniženim cijenama, kao i nove jesensko/zimske novitete dječjih brendova Froddo i Bambi te odjeću hrvatskih proizvođača i talijanskog brenda Cycle brand. Na dan otvorenja svim posjetiteljima Ivančica poklanja i 30% popusta na cjelokupni asortiman obuće i odjeće u novom Froddo shopu - City Center One - East na Žitnjaku.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.