Username *
Password *
Remember Me

Stvorili smo moćnu princezu i prozvali je Zorke, referirajući se na ranojutarnje vile zore, ističe tim brenda „Hippy Garden Bridal Couture“ povodom lansiranja nove kolekcije vjenčanica. Radi se o kolekciji unikatnih haljina koje su napravljene prema postulatima Visoke mode, otkriva autorica Đurđica Vorkapić. - Tijelo nije u potpunosti pokriveno već je stvorena ravnoteža s ubačenim transparentnim dijelovima  visoko vrijedne svilene Chantilly čipke - .

o Hippy Garden Bridal Couture -Zorke 4

Haljine su djelomično prozirne, no skladnim smještanjem nježnih tkanina efekt je senzualan i elegantan, gotovo vilinski: dizajnerica je na taj način predstavila promišljanje o vjenčanici kao ikoni ljubavi. - Slaveći senzualnost modeli vjenčanica prate liniju tijela ili su pak  raskošno formirani u struku. Svileni materijali u baznim tonovima šampanjca, svjetlo sive i puderasto bijele boje u skladu su s besprijekorno čistim kristalima - naglasila je Vorkapić.

Za fotografiju je bio zaslužan Šime Eškinja, dok make-up potpisuje Marija Butković, a frizute studio Evelin. U fokusu je i ljepota poznate manekenke Lidije Lešić iz agencije Talia Model, koja izgleda poput dobre vile.

Hippy Garden Bridal Couture -Zorke 1Hippy Garden Bridal Couture -Zorke 2Hippy Garden Bridal Couture -Zorke 3Hippy Garden Bridal Couture -Zorke 6

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location