Username *
Password *
Remember Me

Studio Dragos Motica iz Bukurešta osmislio je zanimljivu lampu koju možete sami dovršiti, no ne na način da je nadogradite, već joj oduzmete dio: The “/” Lamp dolazi kao mrežasta struktura na kojoj se nalazi betonski sloj. Upravo to priječi lampi da propušta svijetlost, stoga ga treba odstraniti. A to će učiniti upravo - dobro raspoloženi vlasnica ili vlasnik.

 

Slash-Lamp-Dragos-Motica-3

 

Naravno, u pakiranju je i kamen s kojim ćete riješiti stvar i osmisliti vlastitu kreaciju! Kako će ona izgledati ovisi o kutu i jačini udarca, a jasno je da je nemoguće napraviti dvije potpuno identične… - Usput postavljamo pitanja kao što su: u kojem je trenutku predmet dizajniran do kraja, kad postaje poseban? Kako definiramo novo, a kako slomljeno, nedovršeno? - objavio je studio Dragos Motica nakon rada na projektu The “/” Lamp za brend Ubikubi.

 

Slash-Lamp-Dragos-Motica-4


Dizajn ovog rasvjetnog tijela inspiriran je nedovršenim objektima, industrijskim lokacijama i hladnim futurističkim formama, no jednom kad ga vlasnik dovrši u samo par poteza ili bolje reći udaraca, The “/” Lamp otkriva jako svijetlo - ovisno o tome koliko je otkrivena. Lampa je viseća, namijenjena stropnom osvjetljenju, te se može postaviti u bilo koji minimalistički prostor kojeg čini još zanimljivijim. Osim u sivoj, dolazi i u nekoliko boja.


Slash-Lamp-Dragos-Motica-2

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.