Username *
Password *
Remember Me

PRELIJEPI fashion / beauty mix vizija je poznatog modnog dvojca za sljedeću zimu: visoko natapirana frizura, debele i fino iscrtane obrve, pastelni ruževi i veliki nakit. Totalno glamurozni retro!

DEAN & Dan Caten imaju jednu zabavnu formulu koja funkcionira svaki put. Jasne boje, naglašeni seksepil i uski krojevi finiširani su voluminoznim frizurama (iliti bee-hive) koje nas podsjećaju na šezdesete i pedesete (original) te Amy Winehouse (inspiracija).

Zanimalo nas je kako bee-hive frizuru možemo napraviti same, mi ItGirls, kod kuće, pa smo pitali iskusnog majstora koji se naradio na stotinama snimanja za modne časopise, spotove…
Mijo Majhen iz salona Glamour otkrio nam je neke trikove i riješio dilemu.

- Odvojite pramen po pramen, što tanji, i svaki dobro natapirate počevši od korijena kose. Svaki natapirani pramen trebate dobro polakirati. Nakon što sve natapirate, lagano začešljate kosu i stavite još malo laka. To je za one s gustom kosom.  Za one s rijetkom kosom postoje male spužvice, ima ih čak i u H&M-u, koje se stavljaju ispod kose na tjemenu. Možete staviti jednu ili više njih, ovisno o tome koliko volumena želite. Zatim sve skupa pričvrstite ukosnicama i na to spustite gornji dio kose. Možete zalizati kosu sa strane i frizuru završiti nekim cool uskosnicama - .

Obratio nam je pažnju na još nešto: puder za kosu za volumen koji je idealan za ovakve kreacije. – Napudrate kosu od korijena i ona kao da se napuhne. Puder ima vrlo sitne čestice, pa se ne ističe na teksturi kose. Nakon aplikacije lako je složiti bilo koju bee-hive frizuru - .  
A gdje kupiti takav puder? U drogerijama. A gdje nositi takvu frizuru? Mijo kaže navačer, a danju samo ako je manje natapirana da ne bude too-much…

Foto: Guliver Getty images / Rex features

bee hive dsquared2 2bee hive dsquared2 3bee hive dsquared2 4bros colorogrlica