Username *
Password *
Remember Me

Ideja je u obliku tetovaže isprintati čitav tekst Alise u zemlji čudesa, i to na 2500 ljudi diljem svijeta: tvrtka iz Massachusettsa, Litographs, ima plemeniti cilj, a to je očuvanje pisane riječi. Među prvim djelima je slavna priča Lewisa Carrolla za sve generacije, a djelić pisane povijesti priuštili su si oni koji su donirali najmanje dolar za ovaj Kickstarter projekt.

 

Litographs-temporary-literary-tattoos-1

 

Dio je to kampanje World’s Longest Tattoo Chain koja ima za cilj predstaviti tekst jedne knige, u ovom slučaju Alise u zemlji čudesa, na čak 2500 ljudi. Kad im tetovaže stignu na adrese, donatori će ih staviti na neki dio tijela, snimiti fotografiju i poslati je u Litographs Tattoos gallery. Projekt je na Kickstarteru prodao sve tetovaže u samo 12 sati, a potom je priča proširena na roman istog autora, nastavak Alice: Through The Looking Glass. Do sada su skupili čak 26,000 dolara.

U sklopu World’s Longest Tattoo Chain projekta fanovi mogu za dolar do 3 dolara kupiti privremene tetovaže citata iz legendarnih romana: Call of The Wild (Jack London), The Importance of Being Earnest (Oscar Wilde), Adventures of Huckleberry Finn (Mark Twain), The Adventures of Sherlock Holmes (Arthur Conan Doyle), Ulysses (James Joyce), On The Origin Of The Species (Charles Darwin)…

Pogledajte njihovu kampanju na Kickstarteru.

 

Litographs-temporary-literary-tattoos-2

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location