Username *
Password *
Remember Me

Radi se o natječaju za srebrnu kolekciju Lencia nakita Zlatarne Celje, a priliku imaju sve djevojke u dobi od 18 do 35 godina iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Bugarske.

 

06 lencia 2014


- Nakit Zlatarne Celje je prisutan i kao vrhunski prepoznat u cijeloj regiji pa smo zato odlučili i djevojkama iz susjednih zemalja pružiti priliku da postanu novo Lice Lencia. Uz titulu pobjednice ide i nagrada u vrijednosti od 500 eura: snimanje modnog editorijala za kolekciju proljeće/ljeto 2015. Posebna nagrada za pobjednicu je srebrnjak s vlastitim imenom - pojašnjava Jure Cekuta, marketing menadžer Zlatarne Celje.

Djevojkama je ovo prilika da se pridruže dosadašnjim licima nakita Lencia - Evi Kramer, Aleksandri Makarić, Ulli Furlan, Tjaši Pezdirc i Inji Zalta koje su bile pobjednice prva četiri natječaja u Sloveniji. Među zaštitnim licima linije srebrnog nakita Zlatarne Celje su i Iris Mulej, Martina Kajfež te najpoznatija među njima, slovenska snježna kraljica Tina Maze koja potpisuje i brojne kolekcije Lencia nakita.

03 lencia 2014 cr

Djevojke se mogu prijaviti na internetskoj stranici, a na njoj će biti omogućeno i glasovanje. 20 kandidatkinja koje dobiju najviše glasova putem interneta postaju polufinalistice izbora. Po jednu djevojku iz svake zemlje potom bira stučni žiri, dok će druga u završno natjecanje ući prema broju internetskih glasova. Zlatarna Celje poziva kandidatkinje i da prouče uvjete sudjelovanja u natječaju. Svečano proglašenje za Lice Lencia održat će se u ljubljanskom Plaza Hotelu uz sudjelovanje medija iz cijele regije. Natječaj traje do kraja rujna 2014. godine.

 

02 lencia 2014 1 cr

 

Komentari (1)

  1. tivćanka

Obožavam njihov nakit! nažalost, zbog visoke cijene, nemam niti jedan primjerak

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.