Username *
Password *
Remember Me

Maria Grazia Chiuri i Pier Paolo Piccioli kao glavnu kreativnu snagu nove kolekcije koriste čipku: upravo se ta eterična tekstura u njihovoj jesenskoj ponudi pojavljuje ne samo na haljinama, već i modnim dodacima. Kao kontrast ističu zakovice, već neko vrijeme gotovo zaštitni znak na detaljima, prvenstveno jednostavnim kožnim clutch torbicama.

valentino-barneys-pre-fall-5

Zvijezda novih fotografija za Barneys, u kojima je nove Valentino kreacije isprobala Marine Deleeuw, definitivno je elegantna crna u kombinaciji s bijelom, no tu su i njihove legendarne haljine tulipan kroja, cvjetnih motiva. Leptiri su prisutni kao uzorak vrlo diskretno, jer Maria i Pier kreiraju za mlade dame koje vole retro stil i nježni print. Dvojac je usavršio svoju ponudu ženstvenih kreacija s visoko zakopčanim bubi ovratnicima, te i dalje savršeno spajaju šezdesete, minimalizam devedesetih i intelektualni chic.

valentino-barneys-pre-fall-1valentino-barneys-pre-fall-2valentino-barneys-pre-fall-3valentino-barneys-pre-fall-4valentino-barneys-pre-fall-6valentino-barneys-pre-fall-7valentino-barneys-pre-fall-8

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location