Username *
Password *
Remember Me

Jednostavan nakit uvijek ispuni svoju primarnu funkciju: ne nameće se previše, naglašava ljepotu i ženstvenost te se vrlo lako kombinira s brojnim drugim ukrasima. Sezona mu ne može ništa, baš kao ni trendovi, jer od kada se pojavio u devedesetima, minimalizam govori o tome kako je manje – više i uvijek je moderan.

dominik minimalizam nausnice

To su oni komadi nakita koje možemo nositi svaki dan, bez obzira na prigodu i styling, kad se poželimo odmoriti od boja i naglašenih detalja. Upravo ovakve komade od srebra i zlata možete naći u srebrnarnicama i zlatarnicama Dominik, te ovih dana iskoristiti izvrsne popuste, kako biste si priuštili komad nakita koji će uistinu trajati. Dizajnom prate osnovne geometrijske oblike, što svakom stylingu daje na dinamici, ili pak izaberite romantičan uzorak leptira… Dok se moda bavi brojnim trendovima i stilovima, ponekad je komplicirano naći neki komad nakita koji je vrlo jednostavan i zadovoljava sve karakteristike minimalizma, stoga predlažemo da otkrite koje se sve ljepote kriju u srebrnarnicama i zlatarnicama Dominik.

 

dominik minimalizam leptir

PRSTEN 1 dominik minimalizam narukvica 3dominik minimalizam narukvica 4dominik minimalizam narukvica 5dominik minimalizam nausnice2dominik minimalizam nausnice 3dominik minimalizam ogrlica 3dominik minimalizam pricjesaknausnice 1prstenje 1prstenje 2prstenje 3

 

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Baš lijepo.. slažem se, manje je više

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location