Username *
Password *
Remember Me

Ima jedan ples koji podiže atmosferu i savršeno paše u vrućim danima kad je zabava vrlo važan sastojak za dobro raspoloženje: predlažemo da salsu zaplešete zajedno sa svojim sugrađanima! Neki se dan salsa plesala na zagrebačkom Strossu, a nakon toga Havana Club stiže i u Rijeku - danas navečer u Malom Caffeu, te nakon toga kreće put Pule, Splita, Zadra…

Havana
Za osvježenje su se pobrinuli Havana Club i koktel majstori koji su za sve prisutne pripremali koktele spravljene od ovog vrhunskog kubanskog ruma. Ako zaplešete, dobit ćete ih besplatno! Nakon par gutljaja, posjetitelji su uz vruće ritmove benda Cuban Service uživali još dugo u noć.

 

Volite li latinoameričke plesove i zabavu, zabilježite sljedeće datume:
18.07. (večeras!) Rijeka – MALI CAFFE
25.07. Pula - ULIX
26.07. Split – O’HARA
31.07. Zadar – KULT/DIŠPET
01.08. Zadar - MARASCHINO
02.08. Vodice – LIME & BELLINI
09.08. Split – F MARINE

AnaHerceg
Ana Herceg i Marko Brković u zanosu salse

- Obzirom da nam je svima Južna Amerika ipak malo predaleko, odlučili smo Havanu dovesti k nama i napraviti pravi kubanski ugođaj u srcu Zagreba. Prošle godine smo napravili nešto originalno, prolaznici su nam se spontano priključivali i plesali s nama, a ove godine nastavljamo u istom tonu“, izjavila je pobjednica Plesa sa zvijezdama Ana Herceg na zagrebačkoj noći salse, čija je domaćica bila Barbara Radulović, također strastvena ljubiteljica ovog egzotičnog plesa. Plesni par koji je te večeri  najviše impresionirao žiri, Havana Club je nagradio putovanjem na Salsa Beach Splash festival u Šibeniku gdje će dva dana uživati u neprekidnom plesu i druženju.

 

BarbaraRadulovicPles kao hobi - voditeljica Barbara Radulović


Havana Club posvećen je promicanju kubanske kulture tj. glazbe, književnosti, filmske i vizualne umjetnosti. Ove godine izbor je pao na ples, točnije salsu koja je duboko utkana u samo pojmanje onog što je Kuba. Naime, kada ste na Kubi ne trebate tražiti ples - on će naći vas. U noćnom klubu, na ulici ili obiteljskoj proslavi samo se čeka vrijeme za početak plesa, a ne plesati na Kubi jednako je kao odbiti disati.

 

Havana plesaci01

Havana plesači

Havana plesaci02

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location